Bootcamp in Haren

Ontdek Bootcamp Noord in Haren

Lekker bewegen in de buitenlucht en je veel fitter voelen? Bootcamp Noord geeft elke week bootcamp trainingen aan een gezellige en fanatieke groep in Haren. Hierbij wisselen cardio- en krachtelementen elkaar continu af. Wij leggen de nadruk op het verbeteren van jouw conditie, kracht, behendigheid en coördinatie.

Onze trainers zijn stuk voor stuk professionals in het begeleiden van bootcamp groepen. Lijkt het je leuk om een keer uit te proberen? Meld je direct aan voor een gratis proefles.

Sneller fit en sterk
Trainen in de buitenlucht
Goede prijzen
Sneller afvallen
Voor mannen en vrouwen
Trainen in groepsverband

Naar een hoger niveau met professionele bootcamp trainingen in Haren!

Onze trainers beschikken over een brede professionele ervaring met verschillende trainingsstijlen. Bootcamp Noord kan daarom iedere training voldoende afwisseling en uitdaging bieden om jou persoonlijk naar een hoger niveau te tillen. Het startpunt van onze bootcamp trainingen is vlakbij het P+R Transferium (A28) in Haren.

Wij verzorgen zowel trainingen op locatie als verplaatsende trainingen. Voor een training op locatie heeft onze trainer een parcours met materialen klaarstaan, zoals touwen en ballen. De verplaatsende training zet vooral in op cardio. Daarbij benutten we zoveel mogelijk unieke kenmerken van locaties, zoals trappen, muren, bomen en bankjes.

Onze trainers

Jarno Meier (oprichter) runt Bootcamp Noord samen met zijn broers. Wil je meer weten over onze achtergrond en opleidingen? 

Contact – Proefles bootcamp in Haren

Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen met Bootcamp Noord in Haren? Neem dan gerust contact met ons op.

Akeleiweg 84
9731 JB Groningen
Tel: 06 – 14 48 47 17
Email: Info@bootcampnoord.nl
KvK: 65083822

Startpunt: P+R Haren, maandag: 19:30 – 20:30